Intake

Tussen de 25e en 28e week van je zwangerschap nemen wij contact met je op voor een afspraak voor een intakegesprek. Meestal komt een van onze intakers hiervoor bij je langs, maar soms is het intakegesprek telefonisch.
Tijdens dit gesprek geeft de intaker je informatie over onze kraamzorg. Ze stelt de indicatie voor het aantal kraamzorguren dat je krijgt en maakt de voorlopige afspraken voor de kraamperiode. Ze probeert een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw behoeften en persoonlijke situatie, zodat we onze kraamzorg daar zo goed mogelijk op kunnen afstemmen. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een (voorlopig) zorgcontract.
Ook zal de intaker je tijdens dit gesprek zoveel mogelijk informeren over praktische zaken die van belang kunnen zijn voor, tijdens en na de bevalling. En je kunt bij haar terecht voor vragen, adviezen en handige tips.

Volg ons

Volg ons op Facebook.
Zo blijf je ook nog eens op de hoogte
van het laatste nieuws rondom onze kraamzorg.

Contact

24/7 Bereikbaar
+31 (0)88 9094000

Groene kruis kraamzorg heet nu Geboortezorg Limburg

Dezelfde zorg. andere naam.

Geboortezorg Limburg is dé gespecialiseerde zorgverlener voor zwangerschaps- en kraamzorg in heel Limburg. Al generaties lang helpt Geboortezorg Limburg ouders en baby’s aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. 

Bezoek de website van Geboortezorg Limburg voor meer informatie en om je in te schrijven: