Onze extra’s

Groene Kruis Kraamzorg heeft je enkele extra’s te bieden voor tijdens de zwangerschap en in de kraamtijd.

Borstkolf
Soms kan het nodig of nuttig zijn dat je al in de kraamtijd start met kolven. Als dit bij jou het geval is, geven de verloskundige en de kraamverzorgende je hierover advies. Voor klanten van Groene Kruis Kraamzorg is het mogelijk om via de kraamverzorgende een Ardo-handkolfset te kopen. Dus mocht je geen borstkolf in huis hebben terwijl dit wel wenselijk is, dan biedt deze service misschien uitkomst. Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie kun je 10 % korting krijgen. Wil je meer weten, informeer dan bij je kraamverzorgende.

Groene Kruis Ledenorganisatie
Als je lid bent van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je veel voordelen, ook tijdens en na de zwangerschap. Zo kun je gratis of met korting gebruik maken van diverse producten en diensten, speciaal bedoeld voor zwangeren en jonge ouders. Denk bijvoorbeeld aan gratis extra uren aanvullende kraamzorg na indicatie van Groene Kruis Kraamzorg. Lidmaatschap van Groene Kruis Kraamzorg kost € 14,95 per kalenderjaar. Op de website www.groenekruis.nl/ledenorganisatie vind je de meest actuele informatie en kun je lid worden.

Medipoint Groene Kruis winkels
Bij Medipoint Groene Kruis kun je terecht voor de uitleen en het kopen van diverse artikelen, zoals bedverhogers, kruikjes en verzorgingsproducten. Als je je aanmeldt voor kraamzorg bij het inschrijfpunt bij Medipoint Groene Kruis in Viecuri Venlo, dan krijg je een leuke attentie.
Voor adressen en openingstijden kun je kijken op www.dezorggroep.nl

24/7 bereikbaar voor al je vragen
Is de kraamverzorgende naar huis en heb je een prangende vraag of voel je je onzeker? Je kunt onze deskundige medewerkers 24 uur per dag en zeven dagen per week bellen. Het telefoonnummer is 088 – 9094000. Onze kraamzorgverpleegkundigen zijn in je zwangerschap en tijdens je kraamperiode het aanspreekpunt voor al je vragen. Klik hier om te kijken wie jouw contactpersoon is.

 

En nog veel meer …
We bieden nog veel meer, zoals informatie-avonden en cursussen.

Volg ons

Volg ons op Facebook.
Zo blijf je ook nog eens op de hoogte
van het laatste nieuws rondom onze kraamzorg.

Contact

24/7 Bereikbaar
+31 (0)88 9094000

Je kunt ons ook een email sturen naar het volgende adres:
kraamzorg@mgzl.nl  Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

Bedankt voor je interesse in Groene Kruis Kraamzorg  

Wij zijn nu onderdeel van Geboortezorg Limburg

Dé gespecialiseerde zorgverlener voor zwangerschaps- en kraamzorg in heel Limburg. Al generaties lang helpt Geboortezorg Limburg ouders en baby’s aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. 

Bezoek de website van Geboortezorg Limburg voor meer informatie en om je in te schrijven: