K R A A M Z O R G   O P   M A A T

Over Groene Kruis Kraamzorg

Je bent zwanger! Een heerlijke en belangrijke periode in je leven is aangebroken. Je wilt natuurlijk dat straks alles prima geregeld is voor je baby. Daarom maak je nu al plannen. De komende maanden zijn ook heel spannend. Daarom kun je nu al rekenen op de deskundige ondersteuning van Groene Kruis Kraamzorg. Je kunt bij ons 24 uur per dag terecht met al je praktische vragen en voor advies.

KIES JE REGIO

Kraamzorg in Weert

Kraamzorg in Venlo

Kraamzorg in Roermond

Kraamzorg in Venray, Bergen, Gennep/Mook

Kraamzorg Sittard / over de grens

Kraamzorg in Peel en Maas

Kraamzorg in Horst a/d Maas

ONZE PLUSPUNTEN

Waarom Groene Kruis Kraamzorg?

We zijn al jaren in het bezit van het HKZ-ISO kwaliteitscerticaat en het WHO borstvoedingscerticaat. Al onze kraamverzorgenden zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg. Onze verpleegkundigen verzorgen in het hele werkgebied ook de hielprik en gehoorscreening.

• Eén kraamverzorgende speciaal voor jou
• Een gegarandeerd aantal uren kraamzorg
• Vertrouwd en dicht bij jou in de buurt
• Persoonlijke aandacht
• 24 uur bereikbaar voor al je vragen

• Kraamzorg die past bij je persoonlijke situatie
• De beste begeleiding bij borstvoeding
• Professionele en enthousiaste kraamverzorgenden
• Ook in België en Duitsland
• Nog veel meer…

(vlnr): Yvonne Custers, Karin Coolen, Annet Rutten, Ineke Vellenga, Chantal Bemelmans, El Vekens

AANMELDEN VOOR KRAAMZORG

Bel of mail direct

Bel 088 – 9094000 of mail kraamzorg@mgzl.nl. Je krijgt dan van ons een pakket, waarin je behalve informatie over je zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode etc. ook informatie vindt over de baby-uitzet. Je leest hierin ook of jij je nog bij je eigen verzekering aan moet melden. Dat verschilt per zorgverzekeraar. Ook andere diensten worden soms vergoed. Kijk daarom goed je polisvoorwaarden door.

Kwaliteitszorg
Je wil natuurlijk een fijne kraamtijd. Maar je vindt het ook belangrijk dat je een deskundige kraamverzorgende hebt. Dan ben je bij Groene Kruis Kraamzorg aan het goede adres. Niet alleen hebben wij al vele jaren het HKZ-ISO certicaat en het WHO-borstvoedingscerticaat, maar al onze kraamverzorgenden zijn ook ingeschreven in het kwaliteitsregister van het landelijk Kenniscentrum Kraamzorg. De inschrijving in het register kan alleen als de kraamverzorgenden elk jaar verschillende (bij)scholingen volgen. Het Kenniscentrum Kraamzorg geeft aan op welke onderwerpen geschoold moet worden. Met het volgen van die scholingen behalen kraamverzorgenden punten. Het totaal aantal punten geeft aan of de kraamverzorgende voldoende gekwaliceerd is voor het vak. Daarmee staat vast dat de kraamverzorgenden van Groene Kruis Kraamzorg niet alleen enthousiaste en betrokken kraamzorg geven, maar ook dat zij professioneel werken.

Wat kost Kraamzorg?
Kraamzorg maakt deel uit van het basispakket van je zorgverzekering. Jouw zorgverzekering vergoedt de geïndiceerde uren kraamzorg. Desondanks betaal je altijd een eigen bijdrage van €4,15 per uur. Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering kun je de eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk terugvorderen bij je verzekering.

Leveringsvoorwaarden

Bekijk eerst onze leveringsvoorwaarden en maak dan je beslissing.

Werken bij Groene Kruis kraamzorg

Als er vacatures zijn kun je die hier vinden.

Leveringsvoorwaarden

Bekijk eerst onze leveringsvoorwaarden en maak dan je beslissing.

Werken bij Groene Kruis kraamzorg

Als er vacatures zijn kun je die hier vinden.

Vertrouwd vanaf het begin

Groene Kruis Kraamzorg staat voor je klaar vanaf het begin van je zwangerschap, en zelfs al daarvoor. Vertrouwd vanaf het begin noemen we dat. Neem gerust contact met ons op. Ook als je rondloopt met een prangende vraag rondom je zwangerschap of voor tips rondom de baby-uitzet.

Volg ons

Volg ons op Facebook.
Zo blijf je ook nog eens op de hoogte
van het laatste nieuws rondom onze kraamzorg.

Contact

24/7 Bereikbaar
+31 (0)88 9094000

Je kunt ons ook een email sturen naar het volgende adres:
kraamzorg@mgzl.nl  Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

Bedankt voor je interesse in Groene Kruis Kraamzorg  

Wij zijn nu onderdeel van Geboortezorg Limburg

Dé gespecialiseerde zorgverlener voor zwangerschaps- en kraamzorg in heel Limburg. Al generaties lang helpt Geboortezorg Limburg ouders en baby’s aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. 

Bezoek de website van Geboortezorg Limburg voor meer informatie en om je in te schrijven: